8 sep 2019

 

Op zondag 8 september 2019, van 13.00 uur tot 17.00 uur, organiseert  het Gregoriaans Instituut Nijmegen (GIN) weer een nieuwe zangworkshop.

Het thema van deze zangworkshop is SPES & PAX (Hoop en vrede)

Onze zangworkshops zijn bedoeld voor zowel beginners als gevorderden, voor mannen en vrouwen, voor jong en oud. Het is een mooie gelegenheid om kennis te maken met het gregoriaans en te ervaren hoe aangenaam het is om deze eeuwenoude melodieën te zingen.
Als je al veel ervaring hebt in het gregoriaans, kun je dat melden en word je uitgenodigd om thuis alvast enkele gezangen (zoals een alleluiavers) voor te bereiden.

De gezangen die we die middag instuderen, zullen aan het eind van de middag worden uitgevoerd in de prachtige Cenakelkerk in Heilig Landstichting. Deze uitvoering is geen concert, maar stelt ons in de gelegenheid om te genieten van deze mooie ruimte en fantastische akoestiek, waarin de zang extra tot zijn recht kan komen.

Iedereen ontvangt bij binnenkomst een boekje met alle gezangen. 

Je kunt je nog opgeven via: gregoriaansinstituutnijmegen@gmail.com  of tel. 06 19 52 40 20

De kosten voor de hele middag inclusief materiaal bedragen € 25,-. 
Betaling (liefst gepast) bij binnenkomst. 

Inschrijvers voor 2 zangworkshops betalen slechts 40 euro. Zie www.gregoriaansinstituutnijmegen.nl/agenda voor data en thema's. 

Heb je interesse, dan ben je van harte welkom!

 

i q d

Deel dit bericht via: